غذای تند و تیز
مصرف غذای تند در بسیاری از کشورها متداول است در هند باستان و مکزیک بسیار استفاده می شود غذای تند از سیر -پیاز - انواع ادویجات و فلفل قرمز و کاری -انواع سس های تند می باشد- سیر و پیاز خاصیت ضد سرطانی دارد و در میکروب کشی بسیار مفید میباشند پودر کاری خاصیت ضد التهاب و ضد درد دارد و دانه خردل ضد سرطان و محافظ قلب است و برای رفع درد مفاصل میباشد و به دلیل دارا بودن ویتامین b3 کاهنده کلسترول خون است فواید-1- باز کننده سینوس ها 2- بهبود برونشیت-3- تقویت حافظه 4- افزایش متابولیسم لاغری- 5- رفع التهاب -6- باز شدن عروق- 7- ضد سرطان می باشند .مضرات-1 بوی بد دهان 2- از بین بردن حس چشایی 3- ایجاد مشکلات ادراری-4- برای افراد شیرده و حامله خطرناک - 5- مشکلات معده 6- اثر بر روی زبان - 7- بی خوابی -8- رفلاکس معده به طور کلی به افرادی که مشکلات گوارشی ندارند مصرف غذاهای تند توصیه میشود در غیر اینصورت از مصرف این غذاها بپرهیزید .
+ نوشته شده در پنجشنبه ششم خرداد ۱۳۹۵ ساعت 11:51 توسط حمیرا علیپور
|